• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Veckovill

  Söm - jag; 1-0. Hur lyckas man riva upp mellan nageln och skinnet, alltså längs med nagelns utsida?! Jag lyckades. Svider något helvetiskt och känns som om tummen är kluven. Då var vi där igen; det är litet, men känns som ett stort.
   
  Har för dagen i alla fall motionerat de som stod på schemat: Lillis och jag gjorde som sist, ett varv runt rundan där vi börjar rida i skogen och tar oss hem via normala grusvägen från byn. Sväääävar gör man när han sätter den sidan till. Rätt fräckt, jag menar jag är ju bara van vid platta hopphästar-gångarter, höhö. Sköter sig kanon, verkligen. Dock väldigt nyfiken och vill svänga in på alla möjligt ställen längs rundan (typ skogsvägar, stigar och ALLA ställen där det är öppet ut till en äng - vi passerade väl en sisådär 5, 6, 7 sådana, haha).
   
  Aleccis och Pärla gick tillsammans, med mig och Ida uppepå. Jag kände bara "FUCK BYN" och så red vi på kort upptäcktsfärd. Bort till sjunnen och vi galopperade på en jättefin, asmysig skogsväg innan vi var tvungna att vända. Blev lite halvstressigt sådär och Aleccis hade väldigt bråttom. Råkade väl kalla henne jobbig två gånger eller så. Min jobbigt glada häst som alltid har så jävla bråttom<3 Pärla hängde på bra (vi höll rätt högt tempo och galopperade en hel del), så det är ändå kul att se att hon "pallar" dessa ridturer fortfarande, utan problem. :)
   
  Sist ut var S och vi tog en sväng ute. Stabil häst, som också är av virket att är man ute så tar man sig helt enkelt framåt. That's it. Ser fram emot morgondagens hoppning!
   


  Kommentarer
  Josefine Pehrson

  SV; Hej! Va roligt att höra, haha :-) Jag minns faktiskt inte vad jag sagt om designerna på bloggen, men jag tänkte försöka komma igång med någon snart igen. Har full upp med skolan såhär i början så det tar väl ett tag till innan jag får in rutinerna, men inom några veckor hoppas jag kunna börja! Så jag gör gärna en till dig!

  Svar: Det vore asbra! :D Hör av dig när du känner att du har tid :)
  vinna.blogg.se

  2014-09-09 @ 20:13:26 | URL: http://fantasias.blogg.se/
  Evelina Blomqvist

  All smärta som handlar om naglarna är sann smärta, hahaha. Hur kan en bruten/tillknycklad ynklig liten nagel orsaka så mycket pain? Hahah

  Svar: Herregud, du vet precis hur det känns! Och så känner man sig så töntig och ba: "ajaj, nageln, eheee". Men ja, jag tror jag vet hur det känns att bli styckad. PAIN. Och bara man snuddar så drar hela kroppen ihop sig. (Och varje mellanslag gör jag visst med den tummen har jag märkt, och varje dragkedja och blablabla, är ju massa man gör med tummen som man inte tänker på!)
  vinna.blogg.se

  2014-09-09 @ 22:34:34 | URL: http://epicevelina.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.