• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Var är mitt dygns alla timmar?

  Okej, Charliesrean då. Det blev inga stövlar. Jag gick nog fasen igenom ALLT - men icke. Inga Bocaj, inga Mountain Horse och inga andra heller. Besviken, yes. Men är rätt glad att jag då kostade på mig lite vettigare (eller framförallt snyggare) skor och dugliga chaps. Även om det inte är samma sak som stövlar. Skitsamma.
   
  Men vad det däremot blev var - en vinterjacka från Spooks! Kors i taket! Aldrig att jag brukar kosta på mig så svindyra märkesgrejer. Men jag råkade ta på mig den och ja, jag ville inte ta av den igen. Den var så varm och go! Fluffig också, vilket är en förutsättning för att hålla mig varm i vinter. Med en prislapp på 900 kr sved det ändå rätt rejält i mitt hjärta när jag la den i korgen. Det är svindyrt med 900 kr för en vinterjacka och dessutom en STALLvinterjacka. För fin för att användas, typ.
   
  Jag traskade vidare och hittade schbrakavdelningen. Inga skrikande färger, tyvärr, men jag fann ett hyfsat snyggt som jag passade på att köpa. Rött, i en lite mörkare nyans! Helt okej som sagt, och en prislapp på 200 kr. Dessvärre kom jag på, medan jag åkte hem, att jag skulle klippa Aleccis idag och då är jag inte säker på att hon klär i det längre, haha. I-lands... :P
   
  Jag brukar inte lägga någon vikt vid täckesavdelningen då jag tycker att det fortfarande är hutlösa priser, trots rean. Men denna gång såg jag att det nästan var Ullared-priser, så jag fick med mig ett 100g fodrat (inte fleece, utan lite glansigare material och kändes snäppet tjockare, men inte skittjockt - precis vad jag var ute efter och är inte säker på att det finns på Gekås) i 125 cm som tanken är att Lillis ska ha under de kallaste dagarna. 400 kr, vilket var i överkant, men kände att det uppfyllde kriterierna för att få följa med hem.
   
  Sist och minst höll jag på att glömma godisslickstenen! Men av en slump hamnade jag i "rätt" kö och precis vid kassan kunde jag stoppa med mig en sådan också, kostade väl en 70-lapp eller så.
   
  Visste inte vilken smak jag skulle välja, men det fick bli original. Är väl lika bra att börja i den änden? Den gick i alla fall hem hos alla tre! Färgen på schabraket är lite missvisande på bilden, den ser nästan klent klarröd ut.
   
   
  Slängde på schabraket lite snabbt efter klippningen, bara för att. Det såg helt okej ut (obs, IRL!), rätt rejält missvisande på bild och då dessutom med blixt eftersom det var typ asmörkt. Ser ju mer rosa ut på bilden liksom, men jaja, det kan vi nog inviga snart.  Kommentarer
  Ester Häggfors

  Gud vilken fin jacka, ser otroligt skönt ut!

  Svar: Det är den också! En riktig tio-poängare på alla sätt och vis :)
  vinna.blogg.se

  2014-09-28 @ 17:31:48 | URL: http://www.limellonie.bloggplatsen.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.