• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Söndagsångest?

  Inte här! Nu när majoriteten av Sveriges befolkning har söndagsångest så har jag fredagskväll med godispåsen bredvid mig. Jag skulle ljuga om jag skulle påstå att jag inte är trött, för det är jag. Riktigt trött. Men nu väntar ett par dagars helg! :D
   
  Idag red jag med min lillasyster. Hon tog Pärla barbacka och jag höll mig till sadeln med Aleccis (hade inte lust att få ännu mer ont i mina ben). Bra sväng! Relativt lugnt, men hon taggade upp rejält några gånger men det är ju sådan hon är. Vi behöver lägga in mer trav i vardagsarbetet men jag vill ju inte lägga in massa trav... Bara se till att lära sig trava då. Utan spänt bensprattel. Pärla hade tryck i sig och ja, det är kul att se henne under någon annan så jag får se hur hon rör sig och sådär. Hon är i rätt gott skick faktiskt, trots(/förutom?) svanken, pälsen och hennes extrakilon.
   
  Funderade ärligt talat på om jag, trots allt, skulle börja klippa i alla fall Aleccis - typ idag. Men vädret sa att det inte var någon bra idé. Regn, regn och lite mer regn. Och jag är lite smygtacksam, faktiskt, för jag hade aldrig orkat det där skitjobbet det faktiskt är att klippa hästar. Får se när jag hinner, orkar och när vädret tycker det är en bra idé att ta tag i det.
   


  Kommentarer
  Emma

  Hoppas på klipp av min med i veckan, finns typ inget snyggare/skönare även om det är slavgöra ;)

  Svar: Samma visa varje år. Och så kommer man ut på träningar/tävlingar/ser andra hästar och ba: "vafan har de fortfarande sommarpäls för?!" Asorättvist. Men björnarna ska ju också bo någonstans ^^ Ja, snyggt är det om man tar hela hästen. Mina blir ju fula som stryk. #brukförestuk ;)
  vinna.blogg.se

  2014-09-22 @ 00:31:34 | URL: http://xoffbeat.blogg.se
  emelie

  Känner igen det där med att ha helg på konstiga dagar... när folk fixar fredagsmyset så är jag redo att stämpla in på jobbet hehe

  Svar: Exakt! Skönt ibland, men rätt oskönt ibland också. Missa allt på helgerna och så.
  vinna.blogg.se

  2014-09-22 @ 10:30:37 | URL: http://komkoma.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.