• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sommarnatt

  Frisk doft av sensommarkväll, på väg mot natt. Mmm! Kunde inte låta bli att gå lite långsammare igår kväll, den sista vändan med tvätten för att njuta av vädret och luften. Alltså, VÄDRET! Ingen har väl kunnat missa detta fantastiska väder! Åh, tidigare på kvällen, typ 18-tiden, så var det över tjugo grader varmt och solen riktigt brände. Fy fan vad jag älskar det! Låt det nu hålla i sig ett bra tag innan hösten släpar in sina tunga moln och grå dagar.
   
  Vill även dela med mig av min senaste knaklåt som går på repeat överallt där jag är. Så skön! #parteeey (Nej, jag gillar inte party i form av supa, trängas och svettas på ett dansgolv, men jag gillar att åka bil - och det är värsta billåten! :D Därav att ljudet MÅSTE in i bilen nu, nu, NU!)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.