• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Som att gå på lina

  Balans. Jag har ju nämnt att jag den senaste tiden "tappat balansen" med Aleccis. För några veckor sedan så kändes det så "lätt", så välbalanserat (för att vara oss då alltså) och det kändes lovande. Jag kunde börja tänka mer på annat. Men sen försvann det.
   
  Sen så kanade jag ju runt på den där hala ryggen i regnet i förrgår och klamrade mig fast för allt vad jag var värd (haha, ingen överdrift där inte. Ellerrr?). Så igår hände det något. Lika snabbt som balansen försvann så dök den upp igen. Barbacka är skarpt underskattat alltså. Så igår hade vi ett bättre pass. Det började kännas lite lättare igen. Lovande!
   
  Idag red vi för att hoppa lite. Tänkte inte ta så många språng utan bara känna på henne inför tävlingen. Men det blev mer än jag tänkte. Hon kändes fin, men jag vet inte riktigt. Eller jo, det gör jag väl. Jag hinner inte med på linjer med få galoppsprång mellan hindren. Jag tänkte stenhårt på att vara lugn, fokusera på skänklarna och förekomma henne. Jag VET ju hur hon är, så då ska det ju inte behöva gå "så långt" att hon gång på gång på gång kommer undan med att springa ifrån mig efter hindren osv. Men det är inte så jäkla lätt. Men jämfört med för några månader sedan så går hon som tåget. Hon bjuder och har självförtroende, vrider sig ut och in för att inte snudda någon bom och hon är ju så jävla bra. Jag måste bara komma upp till hennes nivå så att hon litar på mina beslut och inte tar egna initiativ. Då, då kommer vi bli så himla bra.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.