• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ridning och täcken

  Red Pärla på morgonkvisten och vi passade på att rida i skogen och hoppades på att älgflugorna ogillade att det var så kallt ute, då det var höstens första kallare natt med frost och skrap av vindruta. Vi klarade oss, och fortsatt med att rida två varv runt flugebyrundan. Hon kändes som vanligt, och som vanligt är positivt menat.
   
  Därefter tog jag Lillis på en tur. Tänkte rida flugebyrundan som han gått en gång innan, men valde istället att rida hela dahlsedarundan. Så nytt igen såhär den tjugoförsta riddagen. Han traskade på och vi travade faktiskt mest men både skrittade och galopperade också, givetvis. Han är fortsatt skeptisk till järnvägsövergångarna men denna gång var det betydligt mindre tittande jämfört med sist.
   
  Jo, jag sa ju att det var kallt idag. Så kallt att jag hellre hade min fleecefodrade, stickade fina knallgula och säkert stötdämpande mössa istället för hjälmen. På båda. Tänkte när jag ändå håller på att bikta mig så kan jag ju lika gärna fortsätta med det. ;)
   
   
  Yes, jag valde faktiskt att täcka dem över natten. Det regnade rejält och blåste riktigt mycket under gårdagen. Jag visste inte hur länge det hade regnat, eller skulle fortsätta för den delen så jag slängde på dem ett varsitt täcke. Sen sa gubben att det skulle bli skitkallt i natt och dessutom skulle ETn komma idag, så det var av flera anledningar det fick bli höstens första täckta dag. Jag hade inget i Lillis storlek så han fick ha Pärlas gamla, i minsta hålen överallt, men ändå drunknade han typ i det, haha.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.