• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Radar upp bra dagar

  Jag trodde jag skulle ha lite småbrått sådär (beror på när bilen är inne, den rullar 24/7), så hade inte så gott om tid på mig och planerade därefter. Började med att rida Pärla en kortare sväng, men pga stark sol och mycket päls var vi visst ändå ute i 45 minuter. Red därefter Aleccis. Vi red ner till LP och dressyrade lite. Hon kändes lugn så jag ställde upp mobilen och filmade lite. Det såg nästan till och med ut bättre än det kändes. Visst, jag tappar henne ibland, framför allt i slutet. I alla gångarter och efter galopp är hon väldigt på. Travar lite stressat ändå. Men ärligt talat, för att vara oss var det typ sjukt bra. Jag kan inte rida bättre än så, och då ser det inte bättre ut heller. Trodde hon gick skitmycket bakom lod men det var inte så farligt. Jag vet att vänstervarvet är svårare än högervarvet, men nu syntes det även tydligt i trav. Annars märks det mest i galopp. Hon går på sjutton olika spår och så med, och jag "vågar" inte alltid hålla om eller hjälpa till, be om något eller liknande för jag är rädd för att hon ska pipa iväg för mig. Så då blir det fegridning en del och bara fokus på att vara lugn. Nöjd med hästen! Jag brukar inte sitta på henne och kan inte göra det heller, så med tanke på det gick det också bättre än förväntat. Kul ändå, kanske det ändå går att sikta på någon klubbdressyr någon gång i framtiden! :)
   
  Otroligt suddig skärmdump, men försöker få upp filmsnutten också, om jag hinner innan jag börjar.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.