• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Närvarande, men ändå så borta

  Idag har jag varit trött, trött, trött. Inte trött på så vis att man vilar och sen är man piggare, utan det spelar ingen roll hur mycket jag vilar eller hur lugnt jag tar det. Är helt slut. Utmattat mentalt. Hade tänkt rida fyra hästar idag, men det blev bara två, tyvärr. Aleccis och S. Och så gör ju inte vädret det bättre. Mys, my ass! Haha, fyfan för regn!
   
  Jag har frusit mer än jag gjort på länge idag så snart ska jag ta en lång, varm dusch. Men alltså ärligt talat, jag är rätt omotiverad på hästfronten just nu. Kommer på mig själv att längta till "sen". Sen, när jag bara kommer ha en häst. För det har jag lovat mig själv. I framtiden. När det är dags för familj och sånt, då är det en häst som gäller. Fast det är väl lättare sagt än gjort, som vanligt. Det hade i alla fall varit skönt. Jag menar en häst hinner man alltid med, det tar ju ingen tid. Men om jag skulle gå från alla jag har omkring mig nu till en på bara en dag eller så, så hade det känts väldigt tomt. Det är garanterat något man måste trappa ner för att det inte ska kännas konstigt. Kan jag tänka mig. Men än så länge är det bara att ligga i. Bita ihop och kämpa vidare. Hur ska jag annars bli bättre? Nej just det, det finns inga genvägar.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.