• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • My bad!

  Skrev och skulle publicera detta, men ja, här är det. Opublicerat. Inte så viktigt, men fortfarande dokumenterat. Detta är fredagens hittepå.
   
  Red Aleccis först, tänkte ta några få språng över två knähöga kryss för att bara få in ett lugnt flyt. Men den där kära hästen var ju taggad till molnen så det gick inte som jag tänkte. Vi avslutade efter första bästa tillräckligt lugna gången. Ville ju bara ta den några få gånger egentligen, inte nöta. Så det blev som det blev. Men vi var lika glada för det.
   
  Och nu kommer skiten! Jag gjorde ordning Lillis för en tur sedan och syster tajmade och kom precis hem för snabbvisit över helgen (vilket jag inte visste - kul överraskning!). Hon fick bli mobilhållare med filming på och så åke jag lite Lillis. Finns två filmer på instagram. (La dem på FB också.) Helt sjukt duktig var han! Ett tjugotal gånger har jag åkt på honom, som sagt.
   
  Pärla fick vila upp sig, planerat då jag antar att hon kommer på gå lektion imorgon. :)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.