• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Knåda, knåda, knåda.

  Jag har faktiskt bokat knådare till båda hästarna. Så tänkte jag skriva, sen kom jag på att visstfan, de är ju tre. Så en blir utan. Höhö, nej men jag bokade till tanterna. Blir spännande att se hur det går till och vad som kommer fram. Nästa vecka blir första gången, så får vi se hur det fungerar efter det men troligtvis blir det återkommande, kan jag tänka mig.
   
  Förresten så hade jag besök av L's ägare samt en av sönerna igår. Han ville se mina hästar, och det föll sig så smidigt då jag precis var i stallet för att byta häst. Pärla var klar, skulle bara bli duschad avspolad(! här duschas minsann inga hästar!), och Lillis skulle gå. Jag tar ut Lillis ut boxen, vänder honom, tar av grimman och hänger den på en av spikarna (mitt stall stavas: FASHION!). Börjar borsta och pratar såklart. Sonens kommentar efter en liten stund: "Kan du inte ha dina hästar uppbundna?". HAHA, så himla häftigt! Alltså jag tyckte det var en sådan underbar iakttagelse. En annan värderar ju att ha hästen lös högre än att ha den uppbunden så ja, jag tyckte verkligen det var underbart att höra att det faktiskt hade kunnat finnas någon annan anledning till att han var lös. :)
   
  Förutom ridningen och pannkaksstekningen (de förökade sig dåligt idag -.-' Fattar inte hur sjukt mycket jag måste göra för att det ska bli normal matlåda också. Trippelsats räcker uppenbarligen inte), så har jag inte gjort ett skit. Men ändå har jag bråttom. Har ALLTID bråttom. Ska jag inte göra någonting så måste jag skynda mig dit och göra det lite fortare. Sund inställning. (Y) Men nu har jag stressat klart och ska sova. Vid 03 väntar min vita, stora vän på mig och så ska vi umgås en sisådär trettiosju timmar i helgen. Helt okej faktiskt. Alla är värda ett jobb där man verkligen trivs! :)
   
  Körglädje.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.