• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Klippdags!

  Från igår...

  Nu när ETn har varit ute så vet jag hur jag ska klippa den, och ja, jag gör som jag tänkt; sparar en skvätt på Pärlas rumpa för att underlätta för hennes höfter. Aleccis blir klippt som vanligt, vilket också var min tanke. Men jag ville bollplanka lite för att se så jag inte skulle göra något som påverkar dem för mycket negativt.


  Kommentarer
  Emma

  Herregud vilken päls! Tänkte klippa min imorgon men han har typ en tredjedel :O

  Svar: Då blir våra klippta samma vecka. Jag tänkte försöka ta dem imorgon, efter Charlies ;) Men då måste det hålla sig torrt, annars blir det svårt. :) Ja, den där pälsen är hemsk. Inte konstigt att hon blir lite långsammare den här tiden på året, innan pälsen ryker.
  vinna.blogg.se

  2014-09-24 @ 21:37:56 | URL: http://xoffbeat.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.