• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Klipp-klipp

  Hade sådan tur! Min storasyster var ute och jag frågade om hon kunde hjälpa mig att hålla Pärla. "Hålla" är lite fel, för det hjälper inte att bara stå och hålla i henne. Snarare försöka hålla huvudet stilla, distrahera och så klappa på henne, och erbjuda slickgodis. Men det gick bra (faktiskt)! Eller ja, smidigare än vanligt. Det är ju bara framtill hon är jobbig, resten går som tåget! Hon fick munkfrilla på baken och bläää, vad fult det blev! Haha, är ju inte van att klippa mönster, så det blev förskräckligt! Skulle ta lite, och sen blev det fel så då skulle jag "rätta till", och sen "rätta till" lite till och ja, ni vet. Sen undrar man vad fan man håller på med för det blir bara värre, värre och värre. Någonstans strax innan "värst" så slutade jag försöka "rätta till". Stackars häst! Tur hon inte tävlar aktivt längre.
   
  Aleccis näst ut. Som att klippa en staty. Förutom den detaljen att en viss liten ungponny ska stå och slicka henne på halsen så hon blir blöt. Suck. Fick börja med att klippa där så han kunde slicka på den klippta pälsen sen. Hade tagit en sida och börjat med nästa när skiten började tugga. Nomnomnom. HATAR dåliga skär! Men det fanns splitter nya och med nya skär sen dansade maskinen över resten av hästen. Awesome! Två nyklippta hästar, så skönt att ha det gjort!
   
  Trots att klockan var en del så gjorde jag i ordning Aleccis för en ridtur. 20.10 red vi från stallet, i mörkret, i halvstorm, i fuktig luft och med oss fulla av reflexer. Alltså, nu är det officiellt höst. Inomhustävlingarna väntar och snart kommer även kylan och allt därtill. Blandade känslor, helt klart.
   


  Kommentarer
  Michelle

  Åh vilken härlig bild!

  Svar: Tack :) Jag gillar den också!
  vinna.blogg.se

  2014-09-27 @ 09:45:20 | URL: http://michellelauritsen.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.