• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Klent här inne

  Det var full rulle igår med först Mantorp större delen av dagen, därefter hästarna; red Aleccis och Lillis. Hans 22a tur med ryttare, dahlsedarundan medan det började skymma och blev mörkt innan vi var hemma igen. Mötte en bil, för första gången från ryggen. Han har mött en enda bil tidigare men då var jag på marken och ledde honom. Inga problem sa killen! Mötte den precis som om han inte gjort annat i hela sitt liv! Fixade därefter till tävlingen innan jag åkte in till stan. Busade lite med våra fyrhjulade avgasrörslösa kompisar sedan. Det är grejer det!
   
  Nu sitter jag och äter frukost (eller ja, jag jobbar på det) och snart blir det att dra ut och slänga in grejerna i bilen och lasta min hästiga kompis för en tävlingsdag!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.