• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kamlar-shoping (Hööks)

  Ja, det fulaste ordet jag vet. Men en skvätt pengar gick minsann åt när jag var nere i Kalmar.
   
  Ridskor! Provade chaps med, men struntade i att köpa dem. Har nu ångrat mig och kikar lite på chaps. Behöver något som alternativ nu när mina favoritstövlar inte vill vara med längre... :(
   
  Tyglar! Storlek cob så Pärla och Lillis får dela på dem. Han har fått ha full innan så de har nästan släpat i marken. (Liten överdrift.) De sitter i alla fall på Lillis träns just nu.

  Stigläder! De gamla är jättemegaskitslitna, och sen har jag brist på läder generellt så jag köpte ett par nya och har bytt på ett par sadlar så nu sitter det i alla fall symetriska/samma par på alla sadlar som används. Har haft två olika på en sadel och dessutom med typ 20 extrahål = inte så himla lätt att få jämna stigbyglar.
   
   
  Fett till dojorna och rullgrej (som jag inte orkar leta efter) för att se om det blir smidigare inför schabraktvätt.
  Krem Ochronny Bama Protector Cream - B6
  Sen blev det även förvaringslådor, en pall och lite annat smått och gott från Ikea. Har glömt om det var något mer, men det var det nog inte. Kanske. Jo, just det! Typ enda anledningen att jag gick in på Hööks från början var för att jag skulle köpa den där snygga jacka... Men självklart är den skitsnygg på typ alla andra förutom mig. Så det blev ingen :(


  Kommentarer
  Emma

  Åh va tråkigt sånt är! När man kollat ut något man vill ha så ba "nähä men skit i att passa då! D:"

  Svar: Men eller hur! Exakt så är det väldigt ofta. Massa saker är skitsnygga på alla andra, men ska de passa den kroppen man själv blev tilldelad? Icke! -.-'
  vinna.blogg.se

  2014-09-02 @ 22:24:03 | URL: http://xoffbeat.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.