• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jag vill ha färg!

  Det är med besvikelse jag halvhjärtat då och då klickar runt på en del hästprylswebshopar. Var är färgen?! Jag vill ha färg, massa färg, skarpa färger, blandade färger, förbjudna färger och mmm, ännu mer färg än så! Men nejdå, nu är vi tråkiga, det är dåligt att sticka ut så alla ska smälta in (och helst vara gjutna i samma form), vara "stilrena" med mörka, färger helt utan någon som helst nyansskillnad. Vi pratar marinblå, svart, brunt och kanske om man eventuellt vågar sträcka sig så långt som till mörkgrått. BLÄ. Vad tråkigt!
   
  Ska man behöva skrolla runt på begagnatmarknaden för att hitta något roligt, uppiffande? Det är givetvis inget fel på begagnat men det är ju helt klart roligare att köpa något helt nytt.
   
  Gult är fint. #räddryttare


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.