• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jag har räknat fel.

  Eller rättare sagt har jag inte räknat alls. Men nu har jag gått tillbaka i arkivet, från 16 juli till idag. Jag pratar Lillis och jag pratar om antal gånger någon (jag ^^) har varit på hans rygg. Jag har ju då som sagt inte räknat, men jag har uppskattat att det var drygt tjugonde gången jag red då i fredags. Gissade på 21:a eller 22:a gången. Nu har jag som sagt räknat på riktigt och det var exakt tjugonde gången jag åkte på honom. Så då ljög jag i alla fall inte när jag skrev att han blivit åkt på ett tjugotal gånger. Den andra filmen, lite trav på tjock dressyrponny.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.