• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Höstens första hoppträning

  Under kvällen har jag och Aleccis varit på höstens första hoppträning. Men för att orka tog jag en powernap på en kvart innan jag åkte ut till stallet efter jobbet. Själva träningen var bra! Jag ville verkligen försöka anstränga mig för att få ut så mycket som möjligt, och inte bara sitta och mesa runt utan att det liksom ger resultat. Jag ansträngde mig, försökte och ville förbättra. Dessvärre låste jag fast mig i handen ibland, men å andra sidan kom jag ihåg benen så det gick att hoppa ändå. En gång mesade jag ut från hörnet och då kom vi inte över. Men annars så gick det bra tycker jag. Sista rundan var såå jävla bra! Hon var så lugn men fortfarande framme och det är i det läget som det börjar gå att rida henne. Då är hon nästan som en "vanlig" häst. Fick mycket beröm av Lasse för den med, och oavsett vad så kände jag hur jävla bra det var. Fantastiska hästen <3
   
  Vi tränade på något som vi verkligen behöver träna på; distanser! Linje, brutna linjer och båge, samt en kombination - dessutom första inomhus. Det känns riktigt bra att börja med en såhär bra träning. Jag är så taggad inför en höst/vinter med regelbunden träning och för första gången någonsin i mitt liv har jag kunnat börja träna utan att se ett "slut"/avbrott på några månader emellanåt. Det känns så bra!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.