• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hoppträningen säkrad

  Jag red S efter att jag lekt lyxhustru, därefter tog jag och Ida en tur med tanterna. Blött och riktigt svinkallt var det att rida i regnet och vindarna, men det var ändå en riktigt skön tur. Aleccis känns lugn och balanserad vilket innebär att jag är lugn och balanserad. Tillräckligt i alla fall.
   
  Jag fick även en idé att ragga tag i en häst till hoppträningen imorgon om det är så att jag inte kan vara med med Aleccis. Så nu blir det antingen på ett sätt eller ett annat; en häst i vardera grupp eller bara första gruppen. Ser fram emot imorgonkväll. Ska bli intressant.
   
  Dagen ska jag lägga upp lite annorlunda. Jag ska gå upp tidigt och rida Pärla och Lillis, sen ska jag hem och sova. För jag kommer missa lite sömn på natten då jag går på dagpass på onsdag. Så för att få ihop så många sömntimmar som möjligt delar jag helt enkelt upp det. Gjorde ju så inför en P&J i somras och det gav förvånansvärt bra resultat.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.