• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Haha, va?

  Fick denna del i en kommentar "... men jag är inte så bra på Canon" och jag tänkte typ; vad bra att jag inte har någon Canon då? :P Tänkte inte mer på det. Förrän hundra år senare. Vadå Canon? Sen såg jag att jag hade skrivit att jag tydligen har en "CANON D3200" - HAHA?! Nej, jag har ingen Canon. Det är, hur mycket jag än vill(? eller hur mycket mina fingrar än vill?), ingen Canon. Det är en Nikon, Nikon D3200. (Tror inte ens det finns någon Canon som heter D3200?) Att ingen skrev något om det, haha? Aja, liten asgrov miss där bara, men det är sånt som händer när man inte läser inläggen innan de publiceras.
   
  Provade mig fram litegrann förresten, och ja, lite bättre fick jag till det. Men det är fortfarande mycket att lära.
   
   
   

  Hade ju inte sådär skitmycket olika motiv att välja på direkt, haha. Och ja, jag red med systemkameran. Inte hela tiden dock. Skulle filma när vi dressyrade men det är inte så lätt det där med fokus när man ställer kameran på en soptunna, så det blev typ kvalité á la mobilkamera och då kunde det lika gärna kvitta. Red mer skit än sist, dessutom. Ännu större anledning att det då kunde kvitta. Men jag fick ju prova att bli lite mer kompis med kort skärpedjup, så inte klagar jag. Något positivt gav det ändå.
   
  Här nedan har vi då klassikern. Hur många sådana bilder har jag, månntro? Om det är någon där ute som känner sig övergiven, ledsen och som aldrig får vara med och bara är helt ensam jämt och mår dåligt - Välkommen in i min hage! Där är man (även om man nu skulle vilja!) minsann aldrig, aldrig, aldrig ensam. En styck ponny ska jämt upp i knät eller ansiktet för del delen och mysa (eller bara undersöka, beror på hur man ser på det).
   


  Kommentarer
  Emma

  Hehe inte läste jag beteckningen så noga, såg bara "canon" och tänkte usch ;)

  Svar: Haha, lätt hänt ;P
  vinna.blogg.se

  2014-09-08 @ 10:55:43 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.