• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Chapstankar med mera

  När jag skriver detta är klockan "väntar-på-att-få-gå-och-lägga-mig", dvs natt alltså, för att vänja kroppen lite och kunna sova längre och göra ett bra jobb kommande natt. (Jag ska ju bli bäst på att köra mjölk!) Så därför förbereder jag lite, men publicerar det nu. Har precis skrivit ett långt (ja, sorry för det) inlägg som jag själv tycker blev lite lagom saftigt i alla fall (dock med nattligt oseriös touch här och där, canthelpit) som ligger laddat till klockan 12. Läs det gärna, för där finns mer innehåll än det brukar göra i den här delen, min alldeles egna del, i internetvärlden.
   
  Jag har kommit på en grej! Snackade ju om att jag ångrar att jag inte köpte chaps när jag var i hööks sist. Men så dök tanken upp..! Charlies har ju alltid sin årliga rea sista helgen (lönehelgen ^^) i september. Så vem vet, kanske blir jag ett par chaps rikare efter den?! (Förutsatt att de har den även i år, men jag skulle bli förvånad om de drar in på den traditionen.) Skulle jag fortfarande, efter den resan, inte bli ett par chaps rikare så är tanken att dra västerut till kära Ullared och Gekås någon gång i den vevan för att bunkra upp med täcken bl a. Så om jag bra håller ut lite med mina nya dojor så kan jag nog inom hyfsat snar framtid se respektabel ut. Bra där!
   
  En styck lillskit i flygande fläng!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.