• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Besök av equiterapeut

  Jag hann aldrig skriva om gårdagens ET-besök. Men visst var det så att Pärla hade ont i bakkärran. En rejäl låsning i höften på höger sida. Efter akupunktur, biolight och fysiskt försöka lossa låsningen (kiropraktik heter det väl?) samt stretching så var det bättre men det släppte inte helt. Så det blir återbesök.
   
  Även Aleccis hade lite låsning, men lååångt ifrån Pärlas nivå och det lossnade direkt. Hon fick samma behandling. Det var OK att ta med henne på hoppträningen, men vi skulle ta det lite försiktigt.
   
  Idag ska båda vila. Jag red ju som sagt Pärla innan besöket, helt enligt planerna. Så jag behöver inte ha dåligt samvete för det.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.