• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Back from fantasy

  Sådär, då är det tillbaka till verkligheten som gäller. Nu har jag fått en liten "minisemester" kan man väl säga. Först flytthjälp till Kalmar och nu i helgen åkte vi till Göteborg och gick på Liseberg bl a. Hästarna har gått lite lugnare i veckan (främst Aleccis - planerat).
   
  Men nu är vi tillbaka på banan och jag ska försöka få in mer ridning för alla tre hästarna. Idag gick Aleccis i skogen med några volter och skänkelvikningar på en äng (GIVETVIS slagen och balarna var bortplockade - jag HATAR de as som rider på ängar med långt, långt gräs. Låt bönderna ta gräset först och passa på att rida efteråt innan det har hunnit växa upp igen. Vill ni som inte respekterar detta inte kunna fodra era hästar i vinter eller?! *blirprovoceradadbilderdärfolkriderdärdeinteskarida*), avslutade med en kortare sväng genom byn. Sen tog jag en sväng med Lillis. Vi red till skogen och en bit in i den, sen vände vi. Skritt, trav och galopp. Jag brukar leda bort honom och rida hem, men idag satt jag upp på gården och red ner. Han hade lite invändningar mot att lämna kompisarna, men det var ju första gången uppsuttet direkt (förra, som var första, gången hade vi ju draghjälp) så om ett par gånger till har han nog förstått hur det fungerar. Ida rider Pärla senare.
   
  Jag går på natt idag, och har två nattveckor framför mig vilket innebär att jag inte behöver gå upp vid 02 på två veckor. Rätt skönt faktiskt, måste jag erkänna.
   

  För övrigt så var jag världens mest sopiga pilot idag. Haha, usch, vad klena ben jag hade och på grund av det kom jag inte åt att kunna balansera upp oss. Det kändes som jag inte hade ridit på ett år, och ja, det kändes även som att vi var tillbaka på typ runda 2 eller så, men det gör det ju rätt fort när man har tagit det lugnare. Det positiva är ju att man brukar komma tillbaka igen rätt fort. Så nu är det rida, rida och rida som gäller!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.