• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Att skriva av sig

  Jag har bråttom. Stressar, skyndar mig och försöker effektivisera allt. Varför? Jag har en sån där ledig-från-jobbet-dag idag och därför ska jag göra INGENTING. Problemet är bara att jag inte hunnit göra det än. Inget alltså. Och jag skyndar mig för att hinna göra inget så fort som möjligt för att det ska bli så lite gjort så länge som möjligt. Logiken. (Y)

  Problemet är då alltså att jag varit uppe sen halv sju och tvättat, ätit gröt (gjorde den själv!!! Skoja, haha! Fast... jag gjorde den själv), diskat och har nästan bytt sängkläder (ja, det tog stopp där).Tänkte ta en runda med snabeldraken också, men jag har så fruktansvärt ont i min kropp att jag nog inte pallar det just nu. Och så äter jag godis. Där har vi två av problemen.
   
  Jag har tydligen "problem" med min käke. När jag tuggar går de inte jämnt, utan det hakar och knakar då det blir en omlottrörelse. Detta hörs tydligen för folk kan störa sig på det. Jag känner det men är så van att jag inte tänker på det. Det gör inte ont (antagligen för att det inte är någon känsel/nerver(?) där, och/eller för att inget blir klämt - då hade det garanterat gjort ont). Men jag åt en godis innan, inte speciellt hård, konstig eller stor. Men det knakade till som fan i höger sida, borta framför örat och nu har jag så jääävla ont. Något hände... Vet inte om det "rättade till sig" igen efteråt så det bara är att vänta på att skiten ska släppa eller om något fortfarande är fel och som borde knakas till rätta? Kan knappt fortsätta äta godis och det säger ju en del om hur illa det är. Ååh. Tog därför en Dumle och tänkte bara ha den att suga på typ. Men så råkade jag bita, och där var de tänderna. Fulla med gegga. Som sitter fast. Rrroligt.
   
  Sen var det så att jag mötte upp gubben och company för de hade varit ute och kört/klättrat i skogen. Jag hade varit i stallet så hade kameran med mig och gick runt och fotade lite. Upptäckte då att vägbygget - som hörs jättejättetydligt på gården - bara är några hundra meter genom skogen. Skitnära! Klättrade därför upp ganska brant på en backe, bland stenar och buskar för att se om man mot förmodan till och med kunde se gården. Men det kunde man inte. Jag fotade lite och gick ner igen. Stod nere ett par minuter innan vi gick åt andra hållet och rätt som det är, strax innan vi börjar gå, så får jag en olidlig smärta i min vänstra lårmuskel. Kan inte ens stödja på den eller lägga vikt på den när vi ska gå. Hoppar fram på ett ben innan det allra, allra värsta är över och jag i alla fall kan använda båda benen. Men det gör fortfarande riktigt, riktigt ont. En sträckning var min första tanke, och är väl fortfarande. Men det gör vidrigt ont. Vet inte riktigt hur jag ska bemöta/ta hand om det heller. Det gick bra att rida igår, men kändes inte bättre efteråt direkt. Det gör ondare när jag varit stilla, typ sovit eller suttit still en stund så det känns ju som lagom rörelse borde vara bättre. Eller så blir jag bara något mjukare efter att ha gått lite (haltar fram) och blir van vid hur det känns.
   
  Så jag har väl mått bättre, just ut den synvinkeln i alla fall. Vad gäller vädret så försöker jag intala mig ett någorlunda gått samvete eftersom jag fortfarande sitter inne och borde vara ute och rida. Men regnet och de hårda vindarna är inte lockande för tillfället. Dessutom verkar det som att jag ska rida med Ida sen, om vi får det att klaffa med tiden, så jag avvaktar lite till och ska nu snart fundera ut om jag ska gör ingenting, eller om jag ska fortsätta med att bädda sängen..? Svårt beslut det där ;)
   
  Gissa om jag blev förvånad när jag på väg hem igår åkte förbi där denna bil brukar stå, men så stod det en annan, exakt likadan men i en annan färg där, höhö. Nej men ärligt så visste jag inte vilken den riktiga färgen var, så jag fick titta två gånger för att känna igen den.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.