• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Att börja träna

  Har börjat kolla runt på tränare... Men vad svårt det är! Bara se namn uppradade efter varandra. Det säger ju liksom ingenting. Jag är så sugen på att börja träna, på riktigt. Men hur gör man när man väljer? Jag vill ju inte rida svankdressyr där ju bättre svank både häst och ryttare har desto bättre är det. Svankar gör vi så bra på egen hand liksom...
   


  Kommentarer
  Johanna

  Letar också febrilt efter tränare som inte anammat dagens "slänga-på-frambenen-med-bakbenen-kvar-i-stallet"-dressyr så hittar du någon vettig tränare vill jag gärna veta vad hen heter :)

  Svar: Det verkar betydligt lättare sagt än gjort i alla fall. Det är en sak som är säker :P
  vinna.blogg.se

  2014-09-10 @ 22:04:16 | URL: http://teambockaberg.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.