• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Yesterday

  Red Aleccis och Lillis igår efter jobbet. Aleccis ville jag mest bara rulla på lite. Raka spår och skänkelvikningar längs grusvägen inför dagens träning. Och Lillis skulle börja upptäcka att det finns fler växlar i varje gångart. Det är ju standard bland outbildade hästar; de känner inte till att det går att ändra tempot. Vill även ha honom något lugnare. Han är som sagt väldigt framme och är pigg att rida. Väljer trav och faller gärna in i galopp. Men där hejdade jag honom. Min tanke är att rulla på dahlsedarundan nu tills han blir mer avslappnad och känner till byn. Sedan får vi börja ta några varv på LP för att befästa styrningen helt. (Stubbåkern är harvad.)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.