• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tävlingsplanering

  Jag har suttit och funderat och planerat lite. Kommande tävlingar. Det blir lite pusslande för att få till det, då jag ju jobbar varannan helg. Det mesta har jag nog fått med, men det är en eller två klubbtävlingar som det inte finns datum satta för ännu och dessa hoppas jag kunna starta (måtte de vara på mina lediga helger, haha). Det är hemmaklubbens klubbmästerskap i såväl hoppning som, hör och häpna, dressyr. Jag har faktiskt som mål att starta dressyren. Ta oss runt där. På något sätt måste jag motivera oss (mig) och då satte jag det som mål; att starta KM-dressyren under hösten.
   
  Vad som väntar är dessa platser innan året är slut; Jönköping, Bratteborg och jättekanske även Mjölby i november. Sen är tanken att starta även i VRF, på novembertävlingarna. Hur det ska fungera i praktiken lär märkas, men teoretiskt ska det gå att starta då jag har för mig att jag jobbar natt den helgen. En och annan P&J stoppar jag nog in om jag känner att det ligger bra till och att det lockar.
   
  Det hade ju varit kul att kanske prova någon 120 om det hade känts som en vettig idé, problemet är väl att jag föredrar att vara någonstans där det finns utrymme, och då alltså bara på P&J - typ JFK eller liknande.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.