• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Taggad på helg!

  Den kommande helgen är fylld till bredden med häst, häst, häst och ännu mer häst! Vi pratar tävlingar; i plural. Och jag är så taggad! Lite smått nervöst astaggad sådär som jag faktiskt bara är ibland inför tävlingarna nu för tiden. Men helgens tävlingar - åh, jag längtar! Jag kan knappt tänka på något annat, haha, och har under hela helgen tänkt på samma sak. Hoppas nu samtliga dagar lever upp till mina förväntningar(?) som jag råkat plantera.
   
  Men först; tre hästar går idag, eller ja, fyra går men Ida tar Pärla. Jag tar Lillis, Aleccis och S. På tisdag är det hoppträning, mitt i veckan går jag två nattpass och sen är det h-e-l-g. LADDAD.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.