• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Smakprov; Lillskiten


  Jag och min lillebror och storasyster, samt Marie tog idag en hösttur tillsammans på alla mina hästar. Ja, jag vet, jag har en för lite. Så Mimmi och Rikard fick turas om med Pärla. Roligt nog ser jag inte för stort ut för Lills (i de vinklar och det ljus) på de bilder som togs. Har lagt upp dem så de kommer upp när jag och Aleccis är på tävling imorgon. Visst ser han helt okej fin ut på bilden ovan? :)
   
  Marie fick ta Aleccis. Det var inte tanken från början, men det blev så. Hon har inte ridit på länge och har, som jag förstått det, inte ridit sådär jättemycket men ändå på ridskola förr och på lite andra hästar till och från. Blev grymt impad av både henne och Aleccis. Min stressiga häst var så duktig! :') Det hade aldrig gått att rida såhär tidigare. Men hon har blivit fantastiskt trygg! Snäll har hon alltid varit, men hon har coolt ner sig något otroligt. Lite pigg och studsig blev hon någon gång sådär, men det redde de ut. Skitkul! Då vet jag att jag har gjort ett tillräckligt bra jobb hittills med henne, och positivt nog vet jag att jag kan låna ut henne till Marie fler gånger. Awesome!
   
  Har ju annars varit lite av ett (kommande) problem om man ska rida flera, och om man inte vet hur pass trygga de andra är. Jag har ju bara haft Pärla som låna-ut-häst tidigare och ja, ärligt talat så är ju inte Lillis så himla stor (eller så rutinerad) så det har varit lite begränsat om man säger så. Men nu kan jag ju ta Lillis och så kan båda tanterna vara låna-ut-hästar.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.