• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Service på topp!

  Alltså, vad glad jag blir!
   
  I helgen jobbar jag natt. Men jag ska även starta i tävlingarna som VRF anordnar. Hemmaplan och allt, inte går det att stå över då inte! Och i precis alla andra tävlingar resten av året/livet så är det typ alltid önskvärt att starta så sent som möjligt. I alla fall om man åker själv - för att slippa ragga hästhållare vid bangång osv.
   
  Men för första, och troligtvis enda, gången någonsin så önskar jag sååå hårt att jag får starta tidigt. Riktigt tidigt. Gissa tre gånger?! Exakt, självklart just därför så fick jag sena startnummer i helgen, haha. Typiskt. Grejen är inte den att jag "bara vill starta tidigt", utan det beror på att jag MÅSTE starta tidigt för att hinna starta överhuvudtaget. För sen är det jobbdags. Så alltså tidigt, eller inte alls. Och man vill ju vara med såklart!
   
  Jag skickade iväg ett mail om önskan att starta tidigt i två av de klasser där jag måste vara klar fort för att hinna. Och gissa igen?! Det är rätt sen onsdagkväll, och hokuspokus, nästa gång jag klickade på startlistorna, dvs bara några minuter senare, så var jag uppflyttad bland de första. Hur awesome?! Jag är riktigt imponerad av hur fort det gick att ordna (visste ju inte ens om det gick alls), så japp, jag tackar och bockar!
   
  Nu kör vi, häst! :D
   


  Kommentarer
  Emma

  Skönt! Tycker överlag att klubbarna är väldigt tillmötesgående när man har önskemål. Vilket är väldigt bra men ingen självklarhet, tumme upp och lycka till!!

  Svar: Precis, skulle man ta det för givet så skulle de garanterat sätta sig på tvären :P
  vinna.blogg.se

  2014-10-30 @ 08:15:09 | URL: http://xoffbeat.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.