• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Knäpp

  Jag har varit i radio en gång innan. Lokalt. När jag var liten gick det alltid (vet inte om det gör det fortfarande) en barninriktad "fråga" där man fick tre ledtrådar och skulle gissa vart i världen sjörövaren var (barnen ringde även om frågorna kunde vara av blandad svårighet) på radion kvart över sju-tiden på morgnarna innan skolan. Denna gång var svaret ett långt land bland annat, det är allt jag minns, och rätt svar var Chile. Mamma slog numret och jag fick ringa. Jag kom med och fick prata en liten stund. Hem fick jag en väska märkt "Sveriges Radio", vilket var vad man fick när man svarat rätt. Detta var på mellanstadiet, och måste alltså ha varit tio år sedan.
   
  Men igår satt jag där i lastbilen. Var rätt sur, för mina skitdagar bara fortsätter. Det ska krånglas och tiden går. Jag var sen... Lyssnade på Karlavagnen och rullade mot Eksjö. De pratade om hård stämning och den utseendehets som råder i ungas idrottande. Jag tänkte inte så mycket på det. Lyssnade och följde med. Sen började Rune prata, och jag kunde inte låta bli utan när de sa numret nästa gång så provade jag att ringa in. Sjukt nog så kom jag med och fick vara det avslutande samtalet, HAHA. Så sjukt!
   
  Kände hur nervositeten började komma men sen var det bara som ett vanligt samtal så jag babblade på, haha. Stör mig som fan på hur jag upprepar vissa ord och min sjukt fula dialekt! Men vafan, det var riktigt skitkul. Sen, ju mer timmarna gick på natten ju mer tyckte jag det var en dum idé och så typ ångrade jag att jag ringde. Man är ju rätt knäpp emellanåt alltså.
   
  Men inte går det att vara med i nationell radio utan att göra reklam för det! Så här nedan är länk till programmet och eftersom det är så långt så har jag skrivit upp hur långt in i programmet/när det är jag, och Rune - eftersom det var tack vare hans samtal jag ringde, pratar. Tiderna är tagna ur den blå knappen; "Lyssna med musik". Vi pratar såklart HÄST - vad annars liksom? ;)
   
  Karlavagnen 30 oktober
   
  Runes samtal: 1:51:30-1:57:20
   
  Mitt samtal: 02:06:20-2:12:40
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.