• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jag gillar honung.

  Med lite te i.
   
  Hur sjukt är inte vissa saker egentligen? Som detta med te, för min del. Nyligen så tyckte jag att te var skitäckligt. Drack det aldrig och förknippade det med... äckligt. Nej men liksom alla saker tycker man ju inte om.
   
  Men nu har det hänt något och jag dricker så himla mycket te! Varje dag, minst en gång om dagen, ibland flera. Dock är det viktigt med honung. Honung, honung, honung <3 Mmm! Det går åt rätt mycket honung nu. Men å andra sidan ska det ju vara nyttigt för kroppen så jag har inga planer på att bryta min nya vana.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.