• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästhår överallt

  Jag började dagen med att klippa en häst och har nu slängt i mig lite av gårdagens hallon- och blåbärspaj. Eller jag menar, vaniljsås med en skvätt paj. Vaniljsåsen är ju det viktiga! Och pajdegen. Egentligen hade jag tänkt att minst en men gärna två av mina skulle ha varit ridna till nu snart, men så blev det inte. Jag är en lat jävel. Däremot ska S ridas om en liten stund och sen blir det till att få igång fläsket och åka runt lite på mina tanter också. Blir väl i mörkret för den ena kan jag tänka mig.
   
  Sen är det dags för årets vaccinationsspruta av Glada Hästen. Hon får sin på hösten och Pärltanten får sin på våren. Haha, det råkade bli så när jag bytte häst för två år sen :P Men då tänkte jag som såhär, att Lillis får sin första nu i samband med att Aleccis får sin, och sen får han sin andra när Pärla ska få sin och så är han grundvaccinerad och färdig sen. Och förresten! Det är ju fasen snart dags att mäta honom! Om några månader är det nytt år och inte helt oväntat är det fyraårsåret som är på ingång med tillhörande fyraårsmätning. Spännande! (Eller ledsamt, haha. Varför lyckas jag bara köpa ponnyer som är på gränsen?!)
   
  Hur hög är du? Jättehög?


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.