• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Check this out

  Som synes hoppar inte hästen fram i form av jämfota, utan ryggen rör sig helt annorlunda än så. Därför fortsätter jag att predika om detta icke-juckande. Och kolla även för att se vad hästen försöker säga när den blir ihopdragen, samt lägg märke till den stackars ryggen med tillhörande obligatoriska SVANK.
   
  Det är en riktigt bra film där även den minst insatta eller språkkunniga (typ mig) fattar ändå, man behöver inte kunna utrikeska. Ta en fem minuter och kolla på detta.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.