• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bara mina tre idag

  Sådär, då har jag bara det allra bästa kvar av dagen; nämligen kvällens hoppträning.
   
  Började med att gå upp hyfsat och rida de båda som höjdmässigt ligger på ponnymått. Pärlhästen först och åååh, så fantastiskt fin hon är alltså! Riktigt toppen i hela kroppen. Mjuk och väldigt positiv. Just nu skulle jag inte tacka nej till att ta med henne på någon P&J till och med. Men det är inget seriöst, haha, och oavsett vad så är det ju en fiffig idé att börja hoppa henne lite försiktigt över mindre hinder igen för att känna av skillnaden. Om det är någon skillnad, vill säga. Men det förväntar jag mig. Nu är ju höften tillfixad på henne :)
  Därefter Lillis the Lillskit. Jag kände för att ta en sväng i skogen, faktiskt. Så vi gjorde det. Ett bra pass! Helt sjukt hur ridbar han är egentligen, hallå, han har blivit riden 29 gånger. Sinnessjukt! Kräver inte skiten ur honom (såklart), men känner ändå att det finns lite att plocka fram - redan. Klart det vinglar! Det vinglar jättemycket, haha, men jag är ändå djupt imponerad av honom. Vilken fantastisk ponny.
   
  Sen åkte jag hem och sov i några timmar, i förebyggande syfte inför nattens möjligtvis (stor risk) för få timmar. Så jävla skönt! Är nu redo för kvällens hoppträning, och efter några timmars sömn är det dags att jobba igen. Nice!
   
   


  Kommentarer
  Divorce your horse

  Vilken trevlig bild!

  Svar: Hade den varit lite skarpare hade det varit en klar favorit! :)
  vinna.blogg.se

  2014-10-22 @ 11:35:54 | URL: http://divorceyourhorse.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.