• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • "Aletchis fan de nachtegäjl"

  Jag kallar ju Aleccis för "Alexis", för det var vad filmen i annonsen hade som rubrik. Det var även vad jag svarade på frågan "vem av dem?" när jag ringde och sa att jag var intresserad av hästen som var till salu. Alexis.
   
  Tänkte inte så mycket mer på det, förrän Martina nämnde att någon konstnär (fråga inte, haha, jag är inte särskilt insatt och minns inte ens vad han hette) som var från Belgien, och stavades med dubbla c:n uttalas med "tch"-ljud. Så då fattade jag att Aleccis i själv verket heter "Aletchis" - vilket också är snyggare än "Alexis".
   
  Vad gäller resten av hennes namn så är det väl lite av en chansning.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.