• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Syskon på tur

  Efter dagens äventyr med klinikbesök och röntgen av liten häst (riktigt intressant! Har ju aldrig varit med och gjort något liknande tidigare) så var det fika ute på gården. Fars dag-fika i förskott. Tog sedan med min de syskon som bor kvar i och omkring Vetlanda, dvs storasyster och lillebror, på en ridtur. Storasyster fick ta Lillis (inga tårtor idag med andra ord) och lillebror fick hålla i sig på Pärla. Kvar till mig var min egna Gladis (förvisso är ju alla mina, hahaha - ååååh om jag visste detta när jag var yngre! Så lyxigt med stallet fullt :)).
   
  Vi tog en sväng i mörkret i byn - gick finfint! De andra tog ett varv, men jag ville ta ett extra varv runt flugeby så jag och Aleccis tog den svängen utöver medan de andra rörde sig hemåt. Vi kom ju ändå ifatt sen.
   
  Så skönt när alla i alla fall har blivit ridna, även om även detta var en tur i pensionärers tecken. Men så har jag ju lite speciella krav på hur ett ridpass bör vara; innehålla en jävla massa svett, enkelt uttryckt. Och gärna var runt eller allra helst minst en timme. Så var det inte riktigt. Men ändå! Alla ridna och vi fick värdefull kvalitetstid tillsammans!
   
  Favorit i repris ^^ Lillebror och stora syster!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.