• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Som en riktig stadsbo

  Jag har inte ett enda helt par, eller rättare sagt, ett enda par skor som HÅLLER TÄTT i dessa tider. Därför traskade jag - eller vafan, jag tog min finbil - och besökte Granngården. Där beställde jag ett par rejäla (läs: dyra) stövlar. Dessa har jag läst väldigt, väldigt mycket gott om det enda negativa verkar vara att de är klumpiga att rida i och alltså inte särskilt ridvänliga men och? Det är ju bara att rida i dem ändå. Ingen big deal.
   
  Muck Boot. Och jag har höööga förväntningar. Hoppas bara att 37orna sitter okej, för det fanns inte att prova.
   
   
  Idag fann jag något heeelt annat. Vet inte riktigt vad som flugit i mig... Men en enkel svart KLÄNNING(!) råkade jag springa på i en tidning och jag som hatar att handla tog kort på bilden, visade den i butiken och vips; framplockad och bara att prova. Snabb provning och sen till kassan. Allt som allt typ max 5 min - lagom! Känns inte som den kommer bli särskilt välanvänd, men känns ändå som något som kan vara bra att ha. Enkel, men ändå lite roligare vid vissa tillfällen.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.