• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Saker jag reagerar på i media

  Detta har jag hört den senaste tiden (kan ju vara repriser också i och för sig), och reagerat på.
   
   
  "Du prioriterar hästarna högre än dina barn."
   
  Okej, detta är baserat på pengar. Hästarna kostar pengar. Barn också. Pengar har ett värde, ett ganska tydligt och ofta viktigt sådant. Men det säger ju ingenting om några känslor?! Hur kan de se, på ett papper med siffror, att hästarna blivit högre prioriterade rent tids- och känslomässigt? Nej, jag köper det inte. Klart vissa saker kostar mer eller att man kanske måste välja ibland. Men som människan det gällde sa; "jag upplever inte att de har saknat något". Och jag håller med, så länge barnen har bra kläder, mat och leksaker/dyl. så spelar det ju ingen roll vilka pengar som ligger bakom...
   
   
  "Ingenting tyder på att de haft något förhållande, så den förklaringen tror jag inte på."
   
  Jag gillar att lyssna på P3 Dokumentär när jag jobbar. Detta citat är från ett avsnitt när en student blir kidnappad. För att få en liten helhet så kortfattad som möjligt så börjar dokumentären med att killen som blir kidnappad börjar berätta. Han studerar och en tjej börjar skriva med honom. Ju mer de börjar skriva framöver och ju närmare de kommer varandra så märker killen, som delar lägenhet med en annan kille som också studerar, att tjejen inte har det helt lätt och erbjuder henne att bo hos dem. Tjejen har träffat en kille och de verkar väl ha något "på gång", men han verkade vara lite speciell. Denna kille vill komma åt snabba pengar och, med hjälp av tjejen och en tredje kille, kidnappar de den första, hjälpsamma, killen. Det går inte som de tänkt med det ena och det andra... Några pengar syns inte till och ja, alla människor valde själva att berätta om detta för de tyckte de ville tala om sanningen. I förhör har killen som var kidnapparen sagt olika förklaringar till varför de just kidnappade just den killen. Ibland svarar han att det var pga pengar och det var även någon annan anledning. Men när P3 intervjuade killen så sa han slutligen att det var pga svartsjuka. Han var svartsjuk på killen som erbjöd tjejen hjälp i form av tak över huvudet. Så säger polisen (tror jag, eller någon annan högt uppsatt i fallet) att han inte tror på att det var svartsjuka, just eftersom "ingenting typer på att de haft något förhållande". MEN HALLÅ?! Sedan när måste man ha en relation med någon för att reagera på ett avundsjukt vis? Kolla bara in den mobbning som ständigt bedrivs både på internet och i verkligheten, kolla in folk som just som dessa, "är på gång" osv. Så irriterade att han drog den slutsatsen alltså...
   
  Sen var det en sak till som jag inte kommer ihåg just nu, såklart.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.