• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • On the top of the world

  I morgon åker jag och min bruna glada springare och startar vad som med största sannolikhet kommer bli årets sista lokala starter. Lite blandade känslor sådär. Årets slut är på ingång i alla fall vad gäller tävlingssäsongen, men just nu står vi på TOPP; årets topp. Vi får plats inne på banan, jag har koll och kontroll, kan styra dit jag vill, be henne hoppa vilket hinder jag vill och det bästa av allt; VI HAR SÅ HIMLA ROLIGT! Men även om det är tråkigt att det börjar trappas ner nu, så är det också skönt. Skönt att lätta på pressen, kraven och målen. Slappna av lite, ta det lugnt. Det är snart dags för en (liten) viloperiod och sedan dags för nya tag. Träna, träna och träna. Försöka komma tillbaka lika starka som vi är nu och sedan utveckla oss vidare härifrån. Hårdare träning, och större mål.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.