• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mörk ponny i mörk värld

  Tände ficklampan bara för att kunna ta kort, haha. Spännande, tyckte Lillis! Det blev ju en enorm hästskugga på vägen och den var intressant. Kul liten häst ^^ Han fick möta tre andra hästar (för första gången) och även ta sig förbi en dödsmaskin till låtande hund (haha, hans version :p). Så lite spänd och uppjagad, men som sagt händer det ofta rätt mycket i byn och genom att utsätta hästarna för allt möjligt så får man trygga hästar så mig gör det absolut inget med lite "hinder" längs vägen - tvärtom faktiskt!  Hann även rida Aleccis en kort joggtur i byn. Eller ja, det var vad båda gick; 40 min i byn bara. Bara för Aleccis, rätt lagom för Lillis. Ville så gärna komma ut på dem så försökte verkligen hinna. Lillis först och Aleccis sen. 40 min jogg gör ju varken till eller från, men det lindar in mitt samvete i mjukaste bomull. Bättre än inget! :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.