• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lillis status

  Ibland känner man sig sådär bortskämd. I torsdags var det så! Samtliga hästar vaccinerades ju förra månaden och då bokade vi just nu i torsdags för att ge Lillis sin spruta nr två (mmm, den formuleringen..!). Han behövde med andra ord grundvaccineras och har nu blivit det.
   
  Problemet var bara det att jag hade räknat fel, hä-hä-hä, och jobbade SÅKLART precis när vi hade bokat in tid för sprutan. Men så gick det att lösa! Våra grannar ute på gården (gårdsägarna) kunde ställa upp med kort varsel! Det hade gått jättebra och han kunde få sprutan i hagen. Jag var övertygad om att det skulle gå smärtfritt och att det skulle räcka med att bara ta med en grimma (för säkerhetsskull) ut i hagen och vara där. Så det var ju skönt att det gick precis lika bra som jag trodde/tänkt.
   
  På tal om Lillis så var hovslagaren ute i tisdags. Tanterna fick nya skor med tillhörande obligatoriska snösulor, och Lillis fick en ytterst liten och väldigt ytlig slipning av fossingarna. Hon behövde inte ta någonting alls, utan bara snygga till kanterna lite. Tipptopp kvalité på fossingarna! :)
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.