• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Letat genom hela arkiven

  Ville hitta filmerna från när jag provred Aleccis och det var ju ett helt företag och hitta dem! Funderar på om jag vågar dela med mig av dem snart. Det var ju ändå snart 2,5 år sedan. Det är ganska tragiskt att se. Ärligt talat är det som gör mig ledsen hur sjukt illa jag red. Jag har ändå ridit länge - men det spelar ingen roll om man inte utvecklas. Så jag är så himla glad och tacksam för Aleccis. Det är verkligen tack vare henne som jag blivit tvungen att lära mig rida. Äntligen. Brister förföljer än ständigt, men ingen kan påstå att det inte har blivit mycket bättre. Alltid något.
   
   
  Men nu är det snart dags för jobb. Kommande vecka blir helt okej. Aleccis, som dragit av en sko sedan igår - det luktar som att det är vildsvinens mästerverk. Hon som var så gott som nyskodd! Bara 1,5 v sedan de slogs på. Jag ska i alla fall slå på en ny sko på den hoven och sen ska jag tvätta hästben dagarna i ända. Pärla och Lills ska gå så mycket det bara går och sen, sen så ska jag göra av med massa pengar! En större klumpsumma ska göra slut med plånboken - men även om månaden blir snål så kommer det vara värt det.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.