• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Knähelvete

  Har idag varit hos en sjukgymnast som har sett över mina knän in i minsta detalj. Gissa vad?! FLÄCKRITT. Inte ett enda litet jävla fel, och ändå gör det så inihevetesjävlaskitont. Jag plågas alltså. Efter en timmes stillasittande (om det ens går så långt) så kryper det fram panikattacker där jag inte vet vad fan jag ska ta mig till. Jag hoppar och hyperventilerar. Knät vill explodera. Kan inte förklara smärtan, men den är HEMSK.
   
  För att börja någonstans så fick jag ändå ett par övningar. Vi måste ju börja leta, och minsta lilla grej måste försökas rätta till. Först ut; "valven" i fötterna samt musklerna i fötterna och även stretcha fram- och baksida på låret samt vaden. Men även hon sa att det är heeeelt omöjligt att knäna är utslitna, så det var skönt att höra.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.