• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En känsla av att höra hemma

  Vet ni vad? Denna helg har varit helt fantastisk. Med lite bättre ridning på detaljnivå (och starkare ryttare som inte sladdrar omkring och åker av/håller på att åka av regelbundet) så hade den varit snudd på perfekt. Förutom det vanliga en tävling innehåller så har jag fått så mycket mer. Alla har varit så himla snälla! Överdomaren kom fram efter varje klass och berömde mig och höll tummarna för oss. Så himla snällt! Det betyder verkligen så mycket och extra kul blir det, när det kommer från människor som sett oss tidigare och vet var vi började. Det blir mer äkta på så vis.
   
  Just överdomaren i detta fall var med i strulet i februaritävlingarna när jag missade tiden för veterinärbesiktningen och allt det innebar att få tag i veterinären osv. Sen var det stressigt värre och vi vägrade väl ut oss i varje start, såklart.
   
  Men det är inte bara överdomaren, utan alla möjliga som var på plats. Först då märker jag hur det är att "passa in". Vilket egentligen inte är något som påverkar mig, jag är tillräckligt stark och kör ofta mitt eget race. Jag märker inte huruvida jag passar in eller inte, och ärligt talat kan jag inte bry mig mindre. Men det blir så mycket roligare och hela tävlingen blir så mycket MER än bara tävling när det är så go stämning runt omkring.
   


  Kommentarer
  Evelina Blomqvist

  Så himla sant som du skriver, när tävlingen blir mer än bara ridning och sitta och glo på läktaren så är det så himla mycket bättre. Jag är så himla glad för att jag känner lite folk här uppe nu, för hela tävlignsgrejjen blir sååå mycket bättre.
  Sen är jag heller inte lika iskall som du rent socialt (jag nojjar sönder över vad alla tycker och tänker om mig, HAHAHA)

  Svar: Skyller på morsan! Blev man inte omhändertagen som unge så är det kört sen ;) Hahaha, vet dock inte riktigt vad hon hade sagt om hon läste den meningen (a)Nej men ärligt talat, visst är det så! En heeelt annan grej och hundra gånger bättre än "innan". Är också glad att jag lärt känna, om än inte så många - men ändå, lite fler folk. För jag brukar inte anstränga mig. Går i min egen bubbla bara och försöker att inte vara i vägen eller förstöra för någon <- är ALLTID i vägen = folk blir arga som fan D:
  vinna.blogg.se

  2014-11-03 @ 20:50:16 | URL: http://epicevelina.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.