• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dressyr!

  Idag har jag och Aleccis haft vår tredje dressyrträning. Vi avslutade med att ta oss igenom programmet innan vi slutade.
   
  - Ska det inte vara någon mellantrav?
  - Men det var det ju där *pekar*, i början!
   
  Haha, grejen är ju att varken jag eller Häst kan det där med att länga på stegen och att då skicka iväg henne i full gas (lätt överdrift) så har vi stoora problem när det är dags att bromsa. Så jag rider bara rätt väg och låtsas att vi länger ;) Alltså, ärligt talat, vi får ju hålla oss på en väldigt, väldigt låg nivå.
   
  Det kanske är av intresse att veta mitt mål i vår allra första dressyrstart? Vet inte om jag skrivit det innan, men det är att vi inte ska vägra ut oss. Haha, där har vi nivån.
   
  Men ärligt talat nu då. Första passet var allt nytt men det var ändå roligt. Andra passet hade jag jättehöga krav/förväntningar och var samtidigt på ett riktigt dåligt humör med noll tålamod och satte (orimlig) press på oss. Idag hade vi kul! Klart det inte ser ut som det gör när ridutbildat folk rider, men för att vara oss så..! Ja, idag var jag nöjd! Hon var fin och jag hade både tålamod och rimliga krav på oss. Älskar min häääst<3
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.