• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det börjar gå mot sitt slut

  Bara några få tävlingar kvar detta år! Det känns ändå rätt bra. Vi har haft en riktigt MEDELÅR med grym nedgång det första halvåret, men tillsammans med bra pass själva - därför har hela tiden hoppet varit med mig. Sedan kom vändningen och vi har haft ett bra slut på året. Det kunde ha varit ännu bättre, men känslan vi har nu har ALDRIG varit så bra.
   
  Efter lite vintervila, igångsättning, nya mål och massa träning - så ska vi sedan försöka vara här vi är NU redan från början och sedan utvecklas och bli bättre. Jag och min bruna hopphäst <3 :)
   

  På söndag åker vi till Nybro. Någon mer som ska dit?


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.