• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det är nu jag skulle behöva en till häst

  Aleccis har startat fyra klasser i helgen, igår bara försiktigt i byn och så idag är det hoppträning. Jag tänker inte stå över och missa igen. Det räcker med att jag missade förra veckans träning. Så det blir till att fortsätta slita på min stackars oblanserade häst och släpa med henne (är helt säker på att hon inte klagar, eller ens är det minsta svårövertalad) på träning idag. Vilket förvisso inte är negativt för vi ska ju bli så jävla bra och då är det mycket träning, många språng och många ridtimmar som gäller! Men visst hade det inte skadat med en annan EN TILL storhäst - också. ^^
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.