• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Are you, are you, coming to the tree

  Sedan sist har jag och min gubbe med diverse släkt varit i Göteborg och bland annat ätit fint och gått på Lisebergs julmarknad. Så mysigt! Trots några plusgrader (men det vara kallt ändå!) och utan snö så var ändå julfeelingen där den skulle.
   
  Lills fick en vecka vila i samband med vaccinationen - det fick helt enkelt bli så. Och Pärla går väl på halvfart kan man väl säga. När hon går så går hon fullt ut, men hon går inte riktigt så ofta som jag skulle vilja. Aleccis "matchas", haha, mot klubbdressyren på lördag. Och jag har ett mentalt helvete just nu. Jag vill så mycket och sätter sådan jävla press på oss (mig). Men det blir ett senare problem. Huvudsaken är att vi ska ta oss igenom det och bara det är ju ett rätt stort steg för oss. Jag har tränat för min "tränare" totalt fyra gånger och på dessa fyra gånger har det skett ett litet under. Det är väl just därför jag vill så mycket mer - när jag ser vad som finns där inne och vad som kan komma fram vid rätt hjälper. Problemet är ju bara det att jag inte hittar knapparna på egen hand. Men det kommer väl. Det är i alla fall en helt annan häst jag sitter på och det är riktigt roligt att rida dressyr!
   
  Igår firade jag och min gubbe även årsdag. 6 år har det blivit, men vi är fortfarande bara i början av våra liv. Bilförsäljning (buhuu), finmiddag och bio; Mockingjay Part 1.
   
  Nu ska Ida och jag ta en tur med Pärlis och Lillis. Sen tar jag söndagkväll då jag jobbar helgen som tågar in.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.