• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vilse i Willys

  Är det någonstans där jag inte riktigt känner mig hemma så är det i Willys. Efter avslutat förhör så tog jag mig en sväng där inne då jag ändå hade parkerat där och alltså, hur tänkte de egentligen när de placerade ut alla varor innanför väggarna i den byggnaden? Det är så ologiskt! Helt blandat och går inte att hitta någonting. Jag fortsätter att hålla mig till Maxi, tror jag.
   
  Efter mötet som snart äger rum så ska jag (när jag tagit mig samman, haha, jag är så jävla seg) se till att åka lite häst. Ska bli kul att äntligen komma upp på hästryggen igen. Var ju en dag som jag varit helt utan, men två dagar utan att rida på mina. Däremot så gick Pärla igår då Ida red henne. Asbra! Riktigt skönt att det då bara blev Aleccis som fick två dagars ledigt.
   


  Kommentarer
  Mikxki

  Vilken söt bild :)

  Svar: :D
  vinna.blogg.se

  2014-05-14 @ 09:50:50 | URL: http://mikxki.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.