• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tänkte på en sak...

  ... Aleccis har aldrig kastat av mig med flit. Alltså hon har aldrig velat ha av mig. Uppenbarligen har hon väl blivit inriden på ett lite hårdare vis och av någon som sitter kvar oavsett åktur, så hon är väl inlärd med att det inte är lönt. Men ändå, aldrig velat ha av mig (eller någon annan som provat vad jag vet) och de gångerna jag har flugit så har det berott på olika faktorer, men aldrig hästen. Snäll häst.
   
  "Inte Pärla heller", tänkte jag skriva. Men vad den hästen har kastat sig för att få av mig! HAHAHA, åh, älskade häst! Vad mycket dumheter man har utsatt henne för. Alltid med kärlek och aldrig elakt, bara rena, härliga dumheter. Det jag syftar på är rodeo i hagen. Oftast vintertid. Upp på Pärla. Starta igång maskineriet och sen har man en åktur som heter duga. Åh, vad roligt vi hade! Det bästa av allt är hur väl man märker att det ändå är på hästens villkor. För Pärla älskar leken "du kan inte ta mig" och när hon väl ska leka den så är det kört. Hon tar ofta till den leken när hon är på bushumör. Eller gjorde lite oftare förr, nu börjar hon mogna lite, haha. Men när vi busade med henne och åkte runt barbacka i hagen och åkte av som vantar så stannade hon alltid. Vad säger inte det?! Så jo, Pärla har slängt av oss (mig och min syster) med flit.
   
  Att busa med hästarna, och liksom skratta ihop. Det är en av de bästa sakerna som finns att göra med hästarna. Det blandat med träning och tävling - mmm, där har vi nog mitt optimala hästanvändande. Jag verkligen älskar att busa ihop med dem!
   

  Världens bästa! Så mycket glädje hon gett mig under dessa år, det har ingen annan varelse lyckats med.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.